21514
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21514,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
Over mij

Daphne Vijverberg

Ik ben opgegroeid als kwekersdochter en weet wat er bij een ondernemer speelt.

Na mijn MBO opleiding Marketing&Communicatie en HBO studie Bedrijfseconomie aan de HES, ben ik mijn carrière begonnen bij de ING Bank als assistent accountmanager. Vervolgens heb ik gewerkt als Finance Professional bij o.a. Keppel Verolme, Image Building.

 

Tussen 2010 en 2017 werkte ik als Financieel Manager voor Flamingo Flowers B.V. Dit is een onderdeel van Flamingo groep UK die zich voornamelijk richt op de Engelse retail. Daarnaast importeert FFBV bloemen vanuit de eigen kwekerijen uit Afrika. Dit zetten zij af bij diverse klanten (groothandel en retail) binnen Europa.

Ik was daar financieel eindverantwoordelijk en had een adviserende rol met betrekking tot diverse strategische vraagstukken

D-Kracht Advies

Per juni 2018 ben ik voor mezelf begonnen, omdat ik het gaaf vind om andere ondernemers te helpen met hun financiële deel van hun organisatie.
Veel ondernemers hebben een hekel aan cijfers, maar uiteindelijk wil iedereen een goede boterham verdienen.
Mijn overtuiging is dat als je meer inzicht en overzicht hebt in je financiën, je uiteindelijk meer geld over zal houden voor leuke zaken.
Kortgezegd:
Ik breng graag verlichting in jouw administratie, zodat je als ondernemer kan doen waar je goed in bent -> ONDERNEMEN .
Daarnaast help ik ondernemers hun bedrijf verder te professionaliseren door te kijken naar de structuur en processen van het bedrijf. Ik werk, zo nodig, samen met een deskundige die mij bijstaat bij specifieke HR zaken.
Het doel is dat je als ondernemer doet waar je goed in bent. Je hebt je bedrijf immers opgezet, omdat je een uniek idee had. Jouw mooie bedrijf heeft soms een kijk van buitenaf nodig om weer stappen in de juiste richting te zetten. Het doel bepaal je zelf. De stappen die je daarvoor moet zetten, kan ik je bij helpen.

Wat doet D-Kracht Advies


D-Kracht brengt verlichting in de administratieve last. Samen met de ondernemer kijk ik naar de cijfers van de organisatie.

Door inzicht en eenvoud in je organisatiecijfers aan te brengen gaan de cijfers leven. Ik adviseer jou over de logische financiële stap om je bedrijfsresultaat te laten groeien.
Voorbeelden hiervan zijn:

  • Vereenvoudigen van de financiële administratie
  • Heldere bedrijfsrapportages
  • Inzicht in de resultaten per productgroep of dienst
  • Acties ondernemen n.a.v. de inzichten die verkregen zijn
  • Doelstellingen omzetten in meetbare doelen
  • Geldstromen inzichtelijk maken en bewaken
  • Haalbare en begrijpelijke budgetten opstellen en nastreven.
  • Optimaliseren van de financiële processen
  • Debiteurenbeheer
  • Etc.
Ik kijk naar het verhaal achter de cijfers. Wat heb je als ondernemer nodig om je bedrijf winstgevender te maken? 

Het doel is om ervoor te zorgen dat je inzicht krijgt in je financiële situatie. Met dit inzicht krijg je de mogelijkheid om je bedrijf financieel sterker te maken. Daarnaast kan je aan de hand hiervan strategische keuzes maken voor de voortgang van je bedrijf.

Naast het traject wat hiernaast beschreven staat, doe ik interim opdrachten. Ook neem ik langdurige absenties waar, zoals zwangerschapsverlof. Dit doe ik op gebied van:

• Business Control

• Financieel Management

• Financial Control

• Procesoptimalisatie

Eigenschappen

Ik ben energiek, analytisch sterk, efficiënt ingesteld, ondernemend, oprecht geïnteresseerd, betrokken en zeer avontuurlijk. In mijn vrije tijd doe ik aan tennis en hardlopen. De vakanties breng ik graag door in de natuur op een verre bestemming.

Maak een afspraak

Wil jij inzicht in de financiële stand van zaken van jouw onderneming? Bel me (0651646608) voor een gratis QUICKSCAN! Ik help je graag om groei in je financiële resultaat te realiseren.

Contact